dissabte, 4 d’octubre del 2008

Molts d'anys!!!!!!!


Molts d'anys a tothom, malgrat no creguem en tots aquests dois... o si cregueu... MOLTS D'ANYS A TOTS, Padrina Francisca, mare, tio Francisco, Na Xesca de ses tomàtigues (mots d'anys de part de sa padrina)), En Francesc de València, i tots es que sou francesc/a o derivats.

P.S:Per celebrar-ho he fet uns minipalos de crema per regalar a tothom que vengui. Si en voleu ja sabeu que heu de fer.

3 comentaris:

Chis ha dit...

Na Xesca de ses tomàtigues envia els molts anys a la padrina. Molts d'anys a tu, Fransisquet, i molts anys Francesc, i molts d'anys per tots els francescs i francesques del món i part de fora. I me'n vaig a fer el sopar, que només serem 10 però m'he complicat la vida... com sempre.
Besades franciscanes!

Francesc ha dit...

Gràcies amic, m'ha fet molta il·lusió. M'ha encantat això dels pals de crema. Aquests sí que no engreixen i duren per sempre. Ho dic per les fotos, eh? Salutacions. ;-D

Mai ha dit...

Xisco,agraidíssima per la teva visita,de pas m´has fet pensar que ahir va ser el sant de mon germà i no hi vaig pensar,cagon l´olla,bé encara hi sóc a temps aprimereta hora.

Passejant pels teus dominis he de dir que m´agradt molt , sobretot la sopa de matances,els cocarrons i les cremadilles ,segur que les faré ,segueix amb aquesta meravellosa cuina de les padrines,en som els únics conservadors davant el món dels precuinats.
salut amic