dilluns, 6 d’octubre del 2008

Avui, a s'episodi 100 d'una vida entre madones....


Es nostro protagonista surt de casa a les 6 des matí cap a sa botiga, amb uns banyadors fluorescents, una camiseta màniga curta, i unes xancles... devia de pensar que encara era en es juliol....
Quan arriba en es colmado, sa tremolor que tenia, casi no li deixar obrir es pany.
Amb molt d'esforç i pregant per no haver de dir als peus de la mort, que no havia sabut el que era viure, ho aconsegueix. Obri sa porta, posa el forn en marxa, i s'hi seu a devora, i tremola que te tremola i tremola que tremolaràs, se'n recorda que per aturar es fret, hi havia un truc de màgia antiga!!!!
Se'n va cap a sa part de darrera de sa botiga, i treu dues vidrieres plenes de pols, que va guardar fa prop de 6 mesos. En Xisco se'n riu des fret i li promet que com a minim a dins sa botiga ja no l'aplegarà!!!
Es nostro heroi despatxa i despatxa gent, i despatxa que despatxaràs, fins que li donen un respir, i amb sa seva súper pistola de rentar cotxes (un trastet que li va regalar un representant) les fa ben netes i les penja.
Comprova que ningú el mira, i comença el ritual:
-PER ES PODER DE SES VIDRIERES!!!! YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TENGOOOOOOOOOOOOOOOO EL PODEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!
amb això ses vidrieres se tanquen i mostren la seva força!!!!! creen una separació física entre s'interior des colmado i es carrer, que només pot ser traspasada per sa gent!
En xisco ja relaxat i tranquil perque demà es fret no l'encalçarà, se seu davant es portàtil i ho celebra amb un bon pa amb oli amb formatge.
Que vos vagi bé a tots... fins al proper episodi d'UNA VIDA ENTRE MADONES.

9 comentaris:

Chis ha dit...

quants de gelocatils has pres???

Sara ha dit...

Osti. No sabía que també tenies superpoders.

Necessito fotos de les vidrieres, perquè el relat m'ha encantat però encara no sé de què parles....

No obstant, m'alegro que la teva vida ja no corri perill de mort per congelació... i em sumo a la pregunta de la Chis... QUANTS GELOCATILS? QUANTS?

Abraçadetes,

xisco ha dit...

Ses vidrieres són ses portes que hi ha a sa foto ses que tenen vidres, no tenen clau, i sa porta que tanca sa botiga, és una gruixada de fusta que hi ha darrera de ses vidrieres. ses vidrieres en s'estiu les trec. perque no he de menester cap protecció...

Sara ha dit...

aaaah... ara ho entenc, em pensava que eren fixes!!

Mira tú, quina cosa més pràctica!

neula ha dit...

ai el reflexe dels vidres. aiiii quins banyadors groc "fosforito"!!!
això si. uns vidres impecables.
i que vengui s'hivern.

Francesc ha dit...

Al·lucinant Xisco! Em pensava que et veuria amb una espasa làser. Compte amb els poders que, de vegades, es descontrolen. Salutacions

Francesc ha dit...

Oreto i jo volem fundar un club de fans teu!!! Ets genial!!

La cuina vermella ha dit...

Ens afegim al club de fans: Xisco-man forever!!!

xisco ha dit...

jajaaja, ja ho val...