dijous, 2 d’octubre del 2008

cremadillos de sobrassada i mel




Avui tenia ganes de fer bunyols de crema, i panades de xot, en es final he fet xot amb tandoori i arròs per dinar, i cremadillos de sobrassada i mel per vendre.

INGREDIENTS:
  • bases redones de pasta de fulls.
  • sucre
  • sobrassada
  • mel
ELABORACIÓ:
Escampar sucre damunt sa taula, posar la base damunt el sucre i posar-li sucre per damunt (com si fós un sandvitx). Estirar amb es corró fins que tengui una forma un poc allargada, és sucre li ha de quedar aferrat, així quan se cogui en es forn, quedarà "cremadillo" jjajaajja és que sóc de la broma... ajajjaj

Quan se tenen les bases llestes, posar un pinyot de sobrassada i un raig de mel.
doblegar sa pasta fent una mitja lluna.
Enfornar 20' a 180º.
Deixar refredar i menjar.

6 comentaris:

Sara ha dit...

Mmm! El descobriment més gran i sorprenent que he fet en matèria d'aperitius, van ser les torradetes amb mel i sobrassada escalfades uns segons abans de servir... per la propera, segur que els faig com tu, quina pinta més bona!

Chis ha dit...

Què són bons o no ho són?
Aviat t'hauré de demanar el tant per 100...

La cuina vermella ha dit...

Ostres Xisco, això té una pintassa d'estar boníssim de co..ons!!! me les menjaria totes, i no en deixaria cap per a ningú. Ets l'amo del món.
petons.

Francesc ha dit...

Això és un pecat! Si visquera a Capdellà no podria passar ni un sol dia sense totes eixes coses tan bones que saps fer. Enhorabona!!!!

xisco ha dit...

gràcies... però com sempre es merit no és només meu (vease xesca) sa recepta es seva!

aprendizdepanadera ha dit...

carai quin bon invent, m'ha agradat molt, intentaré fer-los a canostra.

en podras veure el resultat en el meu blog, jo també soc mallorquina.

salutacions!
aprendizdepanadera
aprendizdepanadera.blogspot.com