Avui tenia ganes de fer bunyols de crema, i panades de xot, en es final he fet xot amb tandoori i arròs per dinar, i cremadillos de sobrassada i mel per vendre.
INGREDIENTS:
- bases redones de pasta de fulls.
- sucre
- sobrassada
- mel
Escampar sucre damunt sa taula, posar la base damunt el sucre i posar-li sucre per damunt (com si fós un sandvitx). Estirar amb es corró fins que tengui una forma un poc allargada, és sucre li ha de quedar aferrat, així quan se cogui en es forn, quedarà "cremadillo" jjajaajja és que sóc de la broma... ajajjaj
Quan se tenen les bases llestes, posar un pinyot de sobrassada i un raig de mel.
doblegar sa pasta fent una mitja lluna.
Enfornar 20' a 180º.
Deixar refredar i menjar.
6 comentaris:
Mmm! El descobriment més gran i sorprenent que he fet en matèria d'aperitius, van ser les torradetes amb mel i sobrassada escalfades uns segons abans de servir... per la propera, segur que els faig com tu, quina pinta més bona!
Què són bons o no ho són?
Aviat t'hauré de demanar el tant per 100...
Ostres Xisco, això té una pintassa d'estar boníssim de co..ons!!! me les menjaria totes, i no en deixaria cap per a ningú. Ets l'amo del món.
petons.
Això és un pecat! Si visquera a Capdellà no podria passar ni un sol dia sense totes eixes coses tan bones que saps fer. Enhorabona!!!!
gràcies... però com sempre es merit no és només meu (vease xesca) sa recepta es seva!
carai quin bon invent, m'ha agradat molt, intentaré fer-los a canostra.
en podras veure el resultat en el meu blog, jo també soc mallorquina.
salutacions!
aprendizdepanadera
aprendizdepanadera.blogspot.com
Publica un comentari a l'entrada