dimecres, 1 d’octubre de 2008

Canelons de porc i gallina


Com que tenia sa carn des brou, i m'havia quedat devers un quilo de carn molta de porc, vaig fer sa pasta per es canelons. Avui com que m'han despertat de mala manera i anava emprenyat, he acabat de fer es canelons i he començat més coses.

INGREDIENTS:
  • ceba
  • carn molta
  • carn des brou picada
  • mantega
  • farina
  • llet
  • sal, pebre bo i nou moscada.
  • canelons
  • beixamel
    • 60 gr de farina
    • 60 gr de mantega
    • 1000 gr de llet
    • un poc de tomàtiga frita (només per es canelons)
ELABORACIÓ:
fondre la mantega i sofregir la ceba.
posar-hi sa carn molta trempada, i courer-la, quan és casi cuita, li posam sa carn des prou ben petitona i pegam dues bones remenades.
Afegim 6 o 7 cullerades de farina i tornam a remenar, quan sa farina és cuita li bocam sa llet, fins que tengui sa textura que mos agradi. reservar.
Montar els canelons. fer sa beixamel i quan la tenim feta, li posam un poc de tomàtiga frita, perque tengui un color més mono. un poc de formatge i a gratinar.

1 comentari:

Francesc ha dit...

Escolta, doncs, per haver-te aixecat emprenyat, t'ha eixit tota una obra d'art culinària perquè eixos canelons fan una pinta boníssima. Salutacions.