dimarts, 28 d’octubre del 2008

JA TENC ES COTXE...

no sé si von recordau, però per es juny, vaig guanyar un des cotxos que sortejaven a sa cadena ser amb una subasta inversa... un renault megane coupe cabrio... bé, idò ja me l'han donat.
Avui m'han fet s'entrega des cotxo i sa foto que sortirà a sa premsa. Aquí a sa roqueta, sa foto sortirà en es diari de mallorca aquest diumenge, i a la resta de l'estat... sortirà en "el IN-mundo" com diu aquell de s'estel.
Jo pensava que hauria de pagar s'iva des cotxo, però no he hagut de pagar ni això!
Es color és gris plata, i tota sa capota és de vidre. Jo pensava que seria de metall, com tots es que he vist, però nooooooooooooooo. és de vidreeeeeeeeeeee i he pogut comprovar com plovia tot es camí de tornada cap a ca nostra. No l'he pogut descapotar més que quan hem anat a dinar en es buffet de son bugadelles, i quan l'he descapotat, li he tirat tota s'aigua a ma mare per demunt... Bé alguna anecdota havia de tenir es dia d'avui... quan sorti sa foto ja la posaré.
P.S: és video des bunyols no hi ha forma d'acabar-lo de pujar... me sap greu.

7 comentaris:

Francesc ha dit...

Enhorabona pel cotxe! Ara, amb bones, eh? Que te'l disfrutes bona cosa. Salutacions

Mai ha dit...

- Quina sort Xisco, m´alegro molt per tu , ara a veure si acabes de fer bunyols que si no , no podrás anar d´excursió , ah! prova que vagi be la calefacció que diu que ve el frio polar, jajjaaja.

Un petó graaaaaaannnnnn

La cuina vermella ha dit...

Xisco, quina alegria volem foto ja!! estem molt i molt contents per tu!!
mil petons, home ple sort!

Chis ha dit...

Ueeeep!!!! un dia haurem d'anar a picar amb aquest cotxet, que jo ja tenc carnet fa mooolts d'anys!

neula ha dit...

a mem quan anirem a fer un voltí amb el cotxasso!
t'anyor tipo!

xisco ha dit...

Francesc: prometo per la meva consciencia i honor, guardar i fer guardar aquest cotxo mentres el disfrute amb bones i en bona companyia.
mai: només deixaré de fer bunyols quan ja no en vengui ni un quart de quilo. he de saturar es mercat. un altre besada ben gran i forta per tu.
Vermells: vos he de dir.. que sa meva sort no és guanyar un cotxo, o un viatge per sant joan a menorca, o un vol amb helicòpter per damunt Ciutat.. Sa meva sort és poder fruir de tots voltros... és que sóc romàntic... si no me creis, li demanau a na Chis.
Chis: si no vens es perque no vols fer feina... perque saps que sempre ets ben rebuda..

i estimat Nofre.... hauràs comprovat que te deix un espai de separació... és perque me llegeixis bé: Si m'enyores es perque te surt des collonets, vine a fer engronços, crida'm, fés-me una visita... sorpresa(però avisa'm abans)jajaja una besada nofre.

i per acabar: Promet per la meva consciencia i honor, no conduir es cotxo fins en tenir es carnet. M'examin dia 10 de novembre un dia abans des meu 25é aniversari.

Anònim ha dit...

Enhorabona pel cotxe! quina pasada tioooo!!