es bo saber d'on venim per saber cap on volem anar!
dijous, 9 d’octubre del 2008
Avui toca sopar amb en...
P.S: Ses lletres estan fetes amb pasta choux i estan farcits de crema, me direu pesat i que només faig palos... però ara n'es el temps, són ràpids de fer i són boníssims!!!
Hola! Acabo d'arribar al teu blog a través dels teus comentaris al blog d'en Francesc... Veig que ja fa temps que el tens i encara no l'havia descobert :( Trobo que hi tens receptes molt interessants i algunes que són tradicionals de Ses Illes... hi tinc feina per dies aquí! ;) Nosaltres som uns enamorats de les Balears i la seva gastronomia, pots estar segur que et visitaré ben sovint!
7 comentaris:
A jo m'ha convidat a sopar el meu pretendent....
es metge historiador?
que no sabem fer res mes que palos de crema???
nofre.. això ja ho he dit jo...
Hola! Acabo d'arribar al teu blog a través dels teus comentaris al blog d'en Francesc... Veig que ja fa temps que el tens i encara no l'havia descobert :(
Trobo que hi tens receptes molt interessants i algunes que són tradicionals de Ses Illes... hi tinc feina per dies aquí! ;)
Nosaltres som uns enamorats de les Balears i la seva gastronomia, pots estar segur que et visitaré ben sovint!
Xisco, visca tu i los palos!
benvinguda gemma, i esper que t'agradin les meves excentricitats i la cuina de sa meva roqueta
Publica un comentari a l'entrada