dimarts, 16 de febrer del 2010

quan estudiava cuina

hi va haver un dia, que de postres teniem llet fregida, o leche frita. Però per motius que desconec, al receptari de final de curs, no hi era. Vaig fer demanar en es facebook, si algú sabia la recepta, i en guiller fou l'únic que me va contestar...
Bono deixant de banda l'exit que va tenir la pregunta.. la recepta que me donaren, ha estat boníssima, així que aqui la pos, amb una foto d'un parell de llets.

Ingredients:
  • 1 litre de llet
  • 200 gr de sucre
  • 150 gr de farina
  • 1/2  branca de canyella i peles de llimona*
  • vainilla*
  • ous
  • galleta picada
  • sucre
  • canyella en pols
Elaboració:
Reservar un tassó de llet.
Posar la resta de la llet amb els aromes a bollir, (hem de triar un dels dos grups d'aromes*, per què la canyella i la vainilla, no se miren de cara de malament que se duen).
Al tassó de llet, desfer la farina i el sucre, i quan la llet bull, li afegim aquesta mescla remenant, fins que torni espes.
Quan ha espessit, posar-ho dins una palangana i a dins la gelera fins que sigui fred.
Tallar bocins, i  pasar per galleta picada, ou i galleta.
Fregir i pasar per el sucre amb canyella que ja tenim preparat.

2 comentaris:

Francesc ha dit...

Xisco, vals un tresor quan expliques les teues receptes!!! Això de la vainilla i la canyella és boníssim!!! Salutacions

Cati Pol ha dit...

Acabat de descobrir-te. Ets fantàstic!. Bons comentaris i millors receptes. Les he apuntades totes per fer-les. Segueix així. A partir d'ara tens 1 seguidora més i qualque dia esper pasar per la botiga i coneixerte en persona. Salutacions.