1 Cd de saïm
250 gr d'aigua
1 canari
1 kg de farina fluixa
un poc de sal.
Sa verdesca:
1 manat de bledes.
1 manat de juliverd.
1 manat de grells.
3 tomatigues grosses.
*arengada ben neta i capoladeta.
*saitons sense cap ni butzes.
Com fer-ho:
Rentar sa verdura, i tallar-la, i trempar-ho amb pebre bo, sal, pebre vermell dolç i un bon raig d'oli d'oliva, quan esta ben trempat i mesclat, se reserva i se fa sa pasta.
Rentar sa verdura, i tallar-la, i trempar-ho amb pebre bo, sal, pebre vermell dolç i un bon raig d'oli d'oliva, quan esta ben trempat i mesclat, se reserva i se fa sa pasta.
S'ha de fer una pasta amb sa menor quantitat de farina que se pugui, així que no fa falta posar-li es kilo de farina sencer.
Estirar sa pasta, mirant que quedi prima, fer-li una vorereta, i posar-hi sa verdura demunt. si es de peixet, s'ha de colocar es peixets a damunt, si es d'arengada, s'ha de posar ben capolada i mesclada a dins sa verdura. Ses tallades de tomàtiga no fan falta, però en es clients els hi agrada... a jo no.
1 comentari:
a jo m'agrada sense peix. nomes de verdura. i quan me la menj, acompanyar-la de fruita del temps, ara amb clementines.
Publica un comentari a l'entrada