- Anfós o peix de textura parescuda.
- patates
- Bledes
- Espinacs
- Tomàtiga
- ceba
- julivert
- panses grosses
- oli
- sal i pebre bo
Pelar ses patates i tallar-les a rodanxes de poc més de mig centímetre. col·locar en es cul de sa greixonera, salpebrar-les i tapar-les amb el peix.
Tallar totes ses bledes i ets espinacs a juliana gruixada, i la resta d'ingredients a quadrets de devers 1cm. Mesclar-ho tot, mirant de prémer un poc perque vagi amollant un poc de suc, i trempar. Tapar es peix amb aquesta mescla, i ficar-ho al forn tapat amb paper de plata. En ser cuit, treure i servir.
3 comentaris:
Aquesta recepta és d'aquelles que segur que m'agradaran, enamorat com sóc de la cuina mallorquina. L'explicació i les fotos són magnifiques. Xisco, ets un cuiner de primera!!! Salutacions i una abraçada ben grossa.
P.S. Quina llàstima que internet no permeta "tasts" on line!
Jo que som això que en diuen "lèrgica" al peix i al marisc, m'ho faig talment (sense panses) amb piteres de pollastres, però la tomàtiga la hi pos a tallades rodones damunt la verdura, perquè facin humit. També faig per sopars d'altri, talls petits de peix amb la verdura talment i embolicada amb pasta de fulls aprimada com si fos un brik.
sa tomàtiga fa humil...
Publica un comentari a l'entrada