dilluns, 31 de març del 2008

coca d'albercocs


INGREDIENT
  • 150 gr de sucre
  • 3 ous
  • 200 gr patata bollida i feta pure.
  • 100 gr d'oli
  • 100 gr d'aigua
  • 1 Cd de saïm
  • 40 gr de llevadura
  • 400 gr de farina de força
  • albercocs amb almibar o naturals.
ELABORACIÓ:
Fondre es llevat amb s'aigua teba, i afegir la resta d'ingredients liquids, i afegir sa farina. Sa pasta no ha de quedar dura però tampoc blana, ha de ser prou forta per aguantar es pes de s'albercoc i que així no s'enfonsin. quan sa pasta està feta, s'escampa a una llauna, i s'hi possen els albercocs rebossats de sucre a damunt. i s'enforna devers 30 minuts a 140 graus si es forn és d'aire, si és de convecció a 160

4 comentaris:

Chis ha dit...

ara me'n fotria un tros, gros!

Anònim ha dit...

Avui la fare,crec que sortirà molt bona,sa recepta ho sembla.Gracies. Carme

xisco ha dit...

m'havia equivocat, menosmal des missatge de na carme... no havia pensat a posar es pure de patata.
P.S: esper arribar a temps.

LA COCINA DE KARLSSON ha dit...

Demà mateix la faig!!!!