Ara casi fa un any de sa mostra de cuina, i un des mostrants, va fer uns doblegats de crema i albercoc, jo l'he fet però amb robiol. Així ho he fet:
PASTA ROBIOLS:- 1 Cd de sucre en pols
 - 400 gr de saïm
 - 3 vermells d'ou
 - 200 gr d'aigua
 - 1 tasseta de suc de taronja
 - 1000 gr de farina fluixa
 
- 250 gr de sucre
 - 50 gr de sucre de vainilla
 - 3 vermells d'ou
 - 100 gr de maizena
 - una punteta de salsafran
 - 1 litre de llet
 
Elaboració: Per sa pasta, mesclar  es saïm, els vermells d'ou,  el suc de taronja,  s'aigua i es sucre en pols, després quan això ja esta ben 
mesclat 
afegir-hi sa  farina  fins que  sa pasta no s'aferri a ses mans. Estirar bé sa pasta amb un  corró, i omplir-los amb crema i una culleradeta de confitura d'albercoc per damunt. Per tancar-los bé, banyar un poquet s'interior des cercle de pasta i fer sa forma de mitja lluna, amb una forqueta, acabar de tancar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada