Ara casi fa un any de sa mostra de cuina, i un des mostrants, va fer uns doblegats de crema i albercoc, jo l'he fet però amb robiol. Així ho he fet:
PASTA ROBIOLS:- 1 Cd de sucre en pols
- 400 gr de saïm
- 3 vermells d'ou
- 200 gr d'aigua
- 1 tasseta de suc de taronja
- 1000 gr de farina fluixa
- 250 gr de sucre
- 50 gr de sucre de vainilla
- 3 vermells d'ou
- 100 gr de maizena
- una punteta de salsafran
- 1 litre de llet
Elaboració: Per sa pasta, mesclar es saïm, els vermells d'ou, el suc de taronja, s'aigua i es sucre en pols, després quan això ja esta ben mesclat afegir-hi sa farina fins que sa pasta no s'aferri a ses mans. Estirar bé sa pasta amb un corró, i omplir-los amb crema i una culleradeta de confitura d'albercoc per damunt. Per tancar-los bé, banyar un poquet s'interior des cercle de pasta i fer sa forma de mitja lluna, amb una forqueta, acabar de tancar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada