És un plat amb un gust molt senzill i fi, un poc dolç pero sense fer el plat fat, és ideal per menjar-lo en dies de fred, però tampoc està gens malament per menjar-lo en s'estiu.
Per jo es millor acompanyament per aquest plat, són unes patates frites a cantons.
LLOM AMB COL
Ingredients:
Iingredients per els farcellets
- Col
- llom
- sobrassada
- botifarró
- sobrassada
- carn magre o costelleta
- ceba
- tomàtiga
- panses
- pinyons
- maizena
- oli d'oliva, sal i pebre bo
S'ha de fer la carn a bocinets i la reservarem. També tallarem la ceba i la tomàtiga a quadradets i la reservarem.
A una pella amb un raig d'oli, daurarem la carn salpebrada.
li afegirem la ceba, la deixarem suar i quan estigui pràcticament cuita, afegirem les panses i els pinyons, els hi farem un parell de voltes i li afegirem la tomàtiga.
Ara, li afegirem els farcellets i els cobrirem d'aigua, ho deixarem coure 20 minutets per cada banda, i treurem els farcells.
A un tassonet diluirem la maizena amb un poc d'aigua fresca (i és important que sigui fresca per què no mos quedin grumolls) espessirem la salsa i servirem per damunt dels farcells.
1 comentari:
Aquests farcellets tenen una pinta boníssima!!! I aquesta salseta ... amb les patates fregides acompanyant-la!!!
M'encanta!
Una abraçada!!!
Publica un comentari a l'entrada