NEVADITOS DE SES VOLTES
Ingredients:
- 500 gr d'oli
- 250 gr de vi blanc
- 5 sobres de gasificant*
- 1000 gr de farina fluixa
NEVADITOS DE CAN XISCO
Ingredients:
- 500 gr de saïm
- 250 gr de Xerez
- 5 sobres de gasificant*
- 1000 gr de farina fluixa
Mesclar tots els líquids, això no vol dir fondre el saïm, però hem de mirar de tenir-lo en pomada, i fer tot lo possible per incorporar-ho amb el vi.
Per altre banda, mesclar la farina amb els sobres gasificants.
Juntar-ho tot i mesclar-ho bé.
Escampar farina damunt la taula i amb un corró aprimar-la com si fessim crespells, deixarem la pasta amb una gruixa de mig centímetre més o manco.
Amb un tassonet els hi donarem forma i els anirem posant damunt la llauna.
Els enfornarem amb el forn calent a 180 º durant mitja hora, han de tenir coloret quan els treguem.
Quan siguin fred, passar-los per sucre en pols.
PS: jo he divit entre 5 les quantitats, així no corr el risc de menjar-ne massa!.
*gasificant: només els he trobat en es mercadona, jo cont 1 unitat per cada parell (blanc i lila)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada