dimecres, 24 de setembre del 2008

Panades de xot i cabell d'àngel

Segons s'enciclopèdia d'estudis taujans (xesca), és una menja xueta, xueta, xueta! És a dir, que és una recepta jueva de cap a peus, ja sabia que ses panades de xot és un plat jueu, però no hagués pensat mai que aquesta cuina no hagi evolucionat gens.

INGREDIENTS:
  • 100 gr d'aigua
  • 100 gr de suc de taronja
  • 200 gr d'oli
  • 300 gr de saïm
  • 2 ous
  • farina fluixa
  • farcit

    • carn de xot
    • sal, oli i pebre bo
    • cabell d'àngel
ELABORACIÓ:
Fer sa pasta i reservar.
Trempar es xot.
Fer bolles de sa mateixa mida amb sa pasta. S'agafa una bolla, s'hi fica es dit gros i se fa rodar, ha de quedar una cassoleta. omplir-la amb es xot, i adalt li posam un poc de cabell d'àngel. se fa un disc de pasta, i se tapa.
Coure a 180º fins que siguin cuites.

9 comentaris:

neula ha dit...

Xisco! que estic a regim. conyo!

xisco ha dit...

putes sagrades de regims des collons!

La Taula d'en Bernat ha dit...

Perdona la meva ignor+ancia, però què és això del "xot"?

La cuina vermella ha dit...

Xisco! que també estem a règim. conyo!

xisco ha dit...

Anna: xot és xai, mè, bè...
lacuinavermella: putes sagrades de règim per voltros també!

Chis ha dit...

enciclopèdia de què??
Fransisquet, són bones i no són bones???

No tot són postres ha dit...

què bones!!!!
Xisco, tu que ets de Ses illes, tens alguna recepta d'ensaimada que surti bona???
PTNTS
Dolça

Anònim ha dit...

Fa temps d'aquesta entrada, però ara mirava sa recepta i resulta que, crec ben cert, hi ha una errada com una catedral: es jueus no poden menjar saïm! I si feien ses panades de xot era per no menjar porc. Seria un doi fer panades sense carn de porc i després posar-hi saïm ;)

xisco ha dit...

Gràcies per l'aclariment :)