INGREDIENTS:
- 100 gr d'aigua
- 100 gr de suc de taronja
- 200 gr d'oli
- 300 gr de saïm
- 2 ous
- farina fluixa
- farcit
- carn de xot
- sal, oli i pebre bo
- cabell d'àngel
Fer sa pasta i reservar.
Trempar es xot.
Fer bolles de sa mateixa mida amb sa pasta. S'agafa una bolla, s'hi fica es dit gros i se fa rodar, ha de quedar una cassoleta. omplir-la amb es xot, i adalt li posam un poc de cabell d'àngel. se fa un disc de pasta, i se tapa.
Coure a 180º fins que siguin cuites.
9 comentaris:
Xisco! que estic a regim. conyo!
putes sagrades de regims des collons!
Perdona la meva ignor+ancia, però què és això del "xot"?
Xisco! que també estem a règim. conyo!
Anna: xot és xai, mè, bè...
lacuinavermella: putes sagrades de règim per voltros també!
enciclopèdia de què??
Fransisquet, són bones i no són bones???
què bones!!!!
Xisco, tu que ets de Ses illes, tens alguna recepta d'ensaimada que surti bona???
PTNTS
Dolça
Fa temps d'aquesta entrada, però ara mirava sa recepta i resulta que, crec ben cert, hi ha una errada com una catedral: es jueus no poden menjar saïm! I si feien ses panades de xot era per no menjar porc. Seria un doi fer panades sense carn de porc i després posar-hi saïm ;)
Gràcies per l'aclariment :)
Publica un comentari a l'entrada