dimarts, 16 de setembre del 2008

Feia dos o tres mesos,

que s'anunciava es concert de na Gloria Stefan al recinte firal des molí, mai hi ha hagut cap recinte firal en es molí, i encara ara, no n'hi ha. Lo que aquest pseudobatle que tenim, va fer, va ésser posar una paret de tres bloquets d'alçada, i una rekilla de 1'50.
Vamos, que se veia tot i se sentia millor que si haguessim estat a dins sa rekilla, perque si a noltros ja mos costava sentir-mos mentres xerràvem, els que estaven davant no devien sentir res. Si algú va pagar per entrar, devia ser, que no era calvianer o que s'estima tant aquest reinterpretador de s'història que tenim per batle, que no volien deixar-lo totsol davant aquest fracàs organitzatiu.
Es concert tampoc va ser gran cosa, i aqueixa dona, que no devia saber que era a Mallorca, només mos xerrava de Burgos, de Saragossa... fins i tot mos va dir: Buenas noches espanya!!!!. Després se va ficar una estona amb en Castro, i va pronosticar, que Cuba tornaria a ser lliure.
A sa tros des passeig on mos posarem, també mos trobàrem a sa família... sa tia Beni, es tio Jaume, son pare de na Lisi... és que som tots uns xanxulleros.
P.S: Crec que mai li han fet unes fotos tan mal fetes en aquesta dona.

2 comentaris:

Francesc ha dit...

La Glòria Estefan no deu saber que les Illes Balears no són Espanya, com nosaltres tampoc no ho som. En fi, coses de la distància.

xisco ha dit...

sa distància l'ha deixat ben fotuda a aquesta!!!