dijous, 18 de setembre del 2008

D'un llibre de mongetes,

vaig treure una recepta de carxofes amb llet, he de dir que no eren mongetes de ses de menjar, sino de ses que ho proven i en fan set. És una recepta molt senzilla, i és per guarnir plats.

INGREDIENTS:
  • Carxofes
  • farina
  • llet
  • canyella
  • sal i pebre bo
ELABORACIÓ:
Rentar ses carxofes, i esmitjar-les.
Enfarinolar-les i fregir-les.
Posar-les a dins una greixonera amb sa llet, que basti per migtapar-les, sa canyella, un poc de sal i pebre bo. Deixar coure, fins que redueixi i faci una especie de beixamel.

2 comentaris:

Chis ha dit...

Els des Capdellà sou uns capritxosos... on s'ha vist mai tenir carxofes per tudar el mes de setembre... ai ai ai , per culpa teva que me feres gola, vaig pagar-les a quasi 4 euros.
Jo les faré farcides, au!

xisco ha dit...

a jo no me surten 4 euros....es capritxos és es les compra en aquest preu... ja t'ho he dit Margot!!!, no t'ho volia dir, però t'ho he dit!