vaig treure una recepta de carxofes amb llet, he de dir que no eren mongetes de ses de menjar, sino de ses que ho proven i en fan set. És una recepta molt senzilla, i és per guarnir plats.
INGREDIENTS:
ELABORACIÓ:
Rentar ses carxofes, i esmitjar-les.
Enfarinolar-les i fregir-les.
Posar-les a dins una greixonera amb sa llet, que basti per migtapar-les, sa canyella, un poc de sal i pebre bo. Deixar coure, fins que redueixi i faci una especie de beixamel.
2 comentaris:
Els des Capdellà sou uns capritxosos... on s'ha vist mai tenir carxofes per tudar el mes de setembre... ai ai ai , per culpa teva que me feres gola, vaig pagar-les a quasi 4 euros.
Jo les faré farcides, au!
a jo no me surten 4 euros....es capritxos és es les compra en aquest preu... ja t'ho he dit Margot!!!, no t'ho volia dir, però t'ho he dit!
Publica un comentari a l'entrada