INGREDIENTS:
- pasta
- 200 gr de saïm
- 200 gr d'oli
- 200 gr d'aigua
- 1000 gr de farina fluixa
- ceba novella
- patates
- sobrassada coenta
- sal, pebre bo i oli d'oliva.
- Fer sa pasta, i reservar.
- Tallar sa ceba petitona, i ratllar sa patata.
- Trempar-ho amb sal, pebre bo i oli d'oliva, i posar-ho a un colador, perque sa ceba amb sa sal, comença a amollar aigua.
- I fer es cocarrois de sa mida que se vulgui, posant-li un pessic de sobrassada.
- Enfornar a 180º fins que siguin cuits.
6 comentaris:
Escolta, esteu fets uns artistes la Chis i tu! Això del les creïlles (=patates) negres és molt curiós. Per on jo visc no n'he trobades mai. Salutacions
A partir d'ara m'has de dir Margot!
jajajaj, però només quan m'empagaeixi.
ei, Margot, hem de reconèixer que aquesta foto, des cocarrois amb sa blonda, ha quedat moníssima, no sé si posar-la de fons de pantalla!
Margot ha dit:
és moníssima, talment noltros. Sobretot les coerrines de porcellí.
Eiiii! Patata violeta! D'on l'heu tret??? Jo tinc algunes receptes amb patata blava o violeta, però sempre les he portat de França perquè per aquí no les trobo enlloc. A França les anomenen Vitelottes i es troben als supers i als mercats. Uns amics nostres francesos n'han platnat al seu jardí...
Bé, encantada de conèixer-te i fins aviat!
Publica un comentari a l'entrada