INGREDIENTS:
- calamars que no s'esclatin quan estiguin plens
- carn de porc molta
- ceba
- alls
- julivert
- ous
- frígola
- moraduix
- herba-sana
- tomàtiga triturada panses
- farina
- sal i pebre bo
- oli
Rentar els calamars i reservar es tentacles.
Dins un bol gros, posar sa carn molta amb ets ous, ses herbes i es tentacles fets trossets sal i pebre bo.
Omplir es calamars, jo ho faig amb una màniga, i tancar-los amb un "palillo".
Amb lo que mos queda de carn, feim pilotes, les enfarinolam i les fregim.
Enfarinolar-los i fregir-los. reservar s'oli i es calamars.
Per sa salsa, sofregir sa ceba quan és cuita, afegir una bona grapada de panses, un tassó de vi blanc. deixar reduir.
Afegir sa tomàtiga triturara, i sofregir.
acabar de coure es calamars i ses pilotes dins sa salsa. rectificar de sal
1 comentari:
Aquests calamars han de ser boníssims! Tens la mà trencada amb la cuina, eh?
Publica un comentari a l'entrada