dissabte, 5 de juliol del 2008

he quedat ben fotut...

avui tenia un parell de comandes, coques toades d'albercoc, pebres del piquillo de lluç i gambes... frit... i aquí és quan m'han fotut. La comanda era per 9 pax. i jo n'he anat fent, i quan l'he acabat, feia una oloreta... que he pensat... també en puc dinar... però quan l'he pesat, ha anat just per els 9 pax. i he quedat amb ses ganes de foter-me'n un bon plat, però amb s'excusa de tastar si estava bé... n'he menjat un parell de forquetades.

FRIT DE CARN
INGREDIENTS:
  • Lleu
  • fetge
  • carn magre
  • grells
  • pebres Vermells
  • patates
  • alls
  • cireretes, llorer, sal i pebre bo
  • fonoll
ELABORACIÓ:
ordre que ara diré per que s'oli estigui lo més net possible, que és més ràpid. Quan tot està capolat, començar a fregir, noltros ho Tallar-ho tot petit i reservar per separat, jo compr es frit tallat a ca na paulina, per això de anam fent amb aquest es màxim de temps, supos que a totes ses cases se farà igual.
Començarem per posar un parell d'alls a s'oli i anar fregint patates, han de quedar "poxades", no cruixents. quan són cuites, posar a una greixonera o calderó, i seguir amb es pebres vermells, es lleu, i per acabar amb es fetge.
Quan tot això és cuit, llevar un poc d'oli i ficar-hi sa carn magre, i es grells, afegir lo de sa greixonera, i quan li faltin 5 minuts, NO ABANS, afegir es fonoll, una bon manat de fonoll tendre. remenar, i tastar. corregir de sal i pebre bo, i a menjar. Si el voleu fer per guardar, a sa gelera, o congelat, no l'hi poseu sa patata fins a s'hora de menjar.
P.S: si es frit és de xot o cabrit, sa padrina li posa faves tendres i xíxaros.

1 comentari:

Francesc ha dit...

Escolta, t'entenc perfectament. Jo no sé si m'hauria pogut estar de menjar-me'n un bon plat de frit. Fa cara d'estar boníssim! I és que com un bon frit mallorquí fet a casa... Salutacions.