- 12 ous
- 400 gr de sucre pols
- 125 gr de midó de patata o de maizena
S'han de separar els blancs i els vermells de s'ou, pujar es blanc a punt de neu, i pujar els vermells amb el sucre, un cop tot està ben pujat, mesclar-ho procurant que no baixi. Afegir es midó amb un sedaç i remenant lo just.
posar a un motllo, i coure a 160º més o manco fins que trobeu que es cuit.
P.S. ses fotos són fetes amb es mòbil...
7 comentaris:
Doncs, encara que siguen fetes amb el mòbil, t'hi han quedat beníssim. La recepta, com sempre, un guster. Salutacions.
Ei guapo!! Es meu padrí ha estat ben content amb sa peasso coca de quarto q li he fet. Tot gràcies a sa teva recepta!!
Muaks!!
w0w0w0w ets sa kefassa!!!
no ho dubtis a n'això!!! jajajaja
Bonessss a mem la he provat de fer cuatre pics i cuatre pics que no m'ha pujat!
Com punyetes vos arreglau per pujar el blanc d'ou?
Quant de temps a quina velocitat??? Amb la batidora o a ma perque em torn loca!!!!! XDD
hola anonima, perdona, pero no he estat gaire pendent del blog. per pujar es blancs jo el pos a sa kitchenaid a màxima velocitat fins que són molt espessos i blancs. però molt moooolt espesos.
i sobre tot, els mont al final. primer puges es vermells amb es sucre, ho reserves, fas ses varilles i es bol net, l'eixugues bé, i puges es blancs. esper que te surti. salut
Aquesta cau tambè!
Publica un comentari a l'entrada