divendres, 9 de maig del 2008

CUINAT DE CIURONS

INGREDIENTS:
  • Costella prima
  • xulla
  • ceba
  • tomàtiga
  • col
  • mongetes primes
  • pastanagó
  • col d'ull
  • ciurons cuits
  • patata
  • una cabesa d'alls
  • pebre bo, sal i pebre vermell.
ELABORACIÓ:
Sofregir sa carn i quan està ben rossa, afegir sa ceba i sa tomàtiga. Quan està això sofregit, afegir sa col, ses mongetes i es pastanagó talladet.
Ara, posar sal, pebre bo, i pebre vermell dolç. Com s'ha sofregit,s'hi afegeix aigua que tapi, i ficar sa cabesa d'alls sencera i sense pell blanca. Deixar que faci xup-xup, i quan mos pareixi que es s'hora, hi afegim es ciurons de pot, remenam i deixar una estoneta més. Afegir sa patata a cantons i deixar fins que sigui cuit. Corregir de sal, i menjar.