dilluns, 28 de juny del 2010

Flaó: mmmmmmmmmmmm

crec que hi ha poques coses tan bones com un flaó.
Sempre que algú de la família va a Eivissa, està obligat a dur flaó o orelletes, i si són ses dues coses, millor que millor.
Després de dinar, quan me'n fotia un troç, he pensat que no he posat mai la recepta des flaó. És una recepta ben bona de fer.
Lo que passa és que agrada molt, o no agrada gens... ai s'herba sana...

 FLAÓ
Ingredients:
  • pasta d'orelletes per fer sa base.
  • 400 gr de formatge tendre
  • 400 gr de sucre
  • 4 ous
  • herba sana
Elaboració:
A un ribell, mesclar els ous tots els ingredients del farcit, amb la herba sana talladeta a juliana. Mesclar-ho tot amb les mans, hem d'anar esmicolant el formatge amb la ma.
Quan el sucre s'hagi fos, estirar la pasta i posar-la a una llauna amb un poc de vorera, afegir-hi el farcit, decorar-ho amb 4 fulles d'herba sana senceres i espolsar-lo amb sucre abans d'enfornar-lo.
Coure a 180º fins que sigui cuit.

1 comentari:

neula ha dit...

Jo en som un dels que els agrada mooooooooooolt. Aaaaai si no engreixàs tant!