Quan he volgut fer sa crema, havia acabat sa llet i m'anava a rendir, però de cop som vist un pot de pinya que he encetat per dinar, i he decidit fer una prova.
pasta de fulls amb variacions de pinya
Ingredients:
- 500 gr de suc de pinya
- 60 gr de sucre
- 1 sobre de potax
- 3 tallades de pinya
- 4 bases de pasta de fulls
- sucre
Fer la crema seguint les instruccions per flam de potax, però canviant sa llet per el suc.
Deixar refredar.
Aprimar la pasta de fulls damunt sucre, i escampar un parell de cullerades de crema per damunt i afegir-hi uns talls de pinya espolsats de canyella i sucre.
Enfornar-ho a uns 200º fins que sigui cuit.
4 comentaris:
no tens consol...
Ja me diràs que tal la crema així...si és bona ha de ser una bona opció per la gent que no pot menjar lactosa.
ei, xesca ha sortit ben bo!
Quina recepta més bona!!! Aqueixa idea de fer la crema amb el suc, em sembla molt encertada... Salutacions
Publica un comentari a l'entrada