dissabte, 20 de març del 2010

pasta de fulls amb variacions de pinya

Volia berenar d'alguna cosa bona, i no tenia cotxo per anar a comprar res. Així que he fet un poc d'inventari amb es cap, i he pensat que uns pastissets amb un poc de crema i unes tallades de poma me caurien prou bé.
Quan he volgut fer sa crema, havia acabat sa llet i m'anava a rendir, però de cop som vist un pot de pinya que he encetat per dinar, i he decidit fer una prova.

pasta de fulls amb variacions de pinya
Ingredients:
  • 500 gr de suc de pinya
  • 60 gr de sucre
  • 1 sobre de potax
  • 3 tallades de pinya 
  • 4 bases de pasta de fulls
  • sucre
Elaboració:
Fer la crema seguint les instruccions per flam de potax, però canviant sa llet per el suc.
Deixar refredar.
Aprimar la pasta de fulls damunt sucre, i escampar un parell de cullerades de crema per damunt i afegir-hi uns talls de pinya espolsats de canyella i sucre.
Enfornar-ho a uns 200º fins que sigui cuit.

I lo millor de tot, és que ara ja m'ha fuit sa gola, i com que he de sopar a les 20:30 a cas retxer, no me'n fotré cap fins després de sopar.

4 comentaris:

Chis ha dit...

no tens consol...
Ja me diràs que tal la crema així...si és bona ha de ser una bona opció per la gent que no pot menjar lactosa.

xisco ha dit...

ei, xesca ha sortit ben bo!

xisco ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Francesc ha dit...

Quina recepta més bona!!! Aqueixa idea de fer la crema amb el suc, em sembla molt encertada... Salutacions