tag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post524645031171703987..comments2022-03-26T04:04:13.769+01:00Comments on una vida entre madones: pasta de fulls amb variacions de pinyaxiscohttp://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post-47021428571289725902010-03-28T19:45:23.314+02:002010-03-28T19:45:23.314+02:00Quina recepta més bona!!! Aqueixa idea de fer la c...Quina recepta més bona!!! Aqueixa idea de fer la crema amb el suc, em sembla molt encertada... SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post-10536193372574993042010-03-20T23:41:17.324+01:002010-03-20T23:41:17.324+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.xiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post-48974725498454926842010-03-20T23:41:14.977+01:002010-03-20T23:41:14.977+01:00ei, xesca ha sortit ben bo!ei, xesca ha sortit ben bo!xiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post-91321062483833568252010-03-20T19:47:07.088+01:002010-03-20T19:47:07.088+01:00no tens consol...
Ja me diràs que tal la crema ai...no tens consol... <br />Ja me diràs que tal la crema així...si és bona ha de ser una bona opció per la gent que no pot menjar lactosa.Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.com