dijous, 29 d’octubre del 2009

arròs cremós de berberetxos


Aquest és un plat boníssim, fàcil i ràpid de fer!

INGREDIENTS:
  • 1ooo gr de berberetxos.
  • 400 gr de tomàtiga triturada.
  • 1 ceba grossa.
  • 1 Cd d'oli.
  • 400 gr d'arròs.
  • 2 cubs de brou de peix.
  • 4 Cd de formatge ratllat.
ELABORACIÓ:
Posar els berberetxos a una olla, omplir s'olla d'aigua, i bollir.
Quan ha bollit, escolar es brou amb un pedaç per que no caigui gens d'arena i reservar el brou.
Separar els berberetxos de ses closques, i reservar.
Tallar la ceba a quadradrets, i sofregir-la a foc fluix amb sa cullerada d'oli, fins que sigui transparent.
Afegir-hi la tomàtiga triturada i sofregir cinc minutets més, afegir els dos cubs de brou de peix.
Afegir mig litre del brou reservat, i deixar que arranqui es bull.
Afegir-hi els berberetxos que teniem reservats i s'arròs.
Afegir brou dels berberetxos a mesura que s'hagi de menester, quan és cuit, afegir el formatge i remenar.

Aquesta recepta té 24 punts, 6 per hom.

3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Aquest arròs és ORGÀSMIC!!! Enhorabona estimat!

xisco ha dit...

gràcies... jajajaj

Francesc ha dit...

Ui ui ui!!! I això que no és primavera!!! Bé, sí, la d'hivern. ;D