Aquest és un plat boníssim, fàcil i ràpid de fer!
INGREDIENTS:
- 1ooo gr de berberetxos.
- 400 gr de tomàtiga triturada.
- 1 ceba grossa.
- 1 Cd d'oli.
- 400 gr d'arròs.
- 2 cubs de brou de peix.
- 4 Cd de formatge ratllat.
Posar els berberetxos a una olla, omplir s'olla d'aigua, i bollir.
Quan ha bollit, escolar es brou amb un pedaç per que no caigui gens d'arena i reservar el brou.
Separar els berberetxos de ses closques, i reservar.
Tallar la ceba a quadradrets, i sofregir-la a foc fluix amb sa cullerada d'oli, fins que sigui transparent.
Afegir-hi la tomàtiga triturada i sofregir cinc minutets més, afegir els dos cubs de brou de peix.
Afegir mig litre del brou reservat, i deixar que arranqui es bull.
Afegir-hi els berberetxos que teniem reservats i s'arròs.
Afegir brou dels berberetxos a mesura que s'hagi de menester, quan és cuit, afegir el formatge i remenar.
Aquesta recepta té 24 punts, 6 per hom.
3 comentaris:
Aquest arròs és ORGÀSMIC!!! Enhorabona estimat!
gràcies... jajajaj
Ui ui ui!!! I això que no és primavera!!! Bé, sí, la d'hivern. ;D
Publica un comentari a l'entrada