dimecres, 12 de desembre del 2007

com així tot lo bo engreixa?

MANTECADOS:
400 gr de saïm
400 gr de sucre en pols
400 gr de farina fluixa

MANTECADOS D'AMETLLA:
400 gr de saïm
400 gr de sucre en pols
400 gr de farina fluixa
400 gr de farina d'ametlla




pastar-ho tot junt, ha de quedar una pasta uniforme.
aprimar-la fins que tengui un dit de gruixa.
tallar les peces amb un "cortapastas",
i courer-les a 160º fins que estiguin fetes, uns 8 minuts.
espolsar sucre en pols i canyella per demunt.










3 comentaris:

Chis ha dit...

son ben mal de pastar els mantecados (mantegades), no se si t'hauria de dur els meus i me'ls pastes amb la maquina....

xisco ha dit...

maquina???????????????? pots pensar... estic esbraonat i tot de pastar... :P

Chis ha dit...

així m'agrada, que aprenguis dels que en saben...