diumenge, 28 de novembre del 2010

petits plaers...

vaig comprar un sac de cultiu de xampinyons, i resulta que esteim tenint una producció d'aquests fongs bastant bona. 
Per aquest motiu, esteim cercant receptes de conserva, regalant xampinyons i mirant de fer algunes receptes noves, i aquesta que ara explicaré és molt senzilla al mateix temps que deliciosa.

XAMPINYONS FARCITS
Ingredients:
  • xampinyons
  • alls
  • formatge tipus philadelphia
  • sal i pebre bo
  • un rajet d'oli
Elaboració:
Desferrar el cul dels xampinyons i capolar-los. Picar els alls.
Seure una pella al foc amb el rajet d'oli i daurar l'all picat i quan te coloret, afegir-hi les coes de xampinyons capolades, salpebrar i treure del foc.
Mesclar aquest sofrit amb es formatge fresc i farcir els xampinyons.
Colocar-los dins un plat i ficar-los en es microones durant 8' a tota marxa.


Servir d'acompanyament.

PS: És indispensable tenir un portatil damunt la taula per estar relacionat amb el món... :P

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Fan una pinta deliciosa!!! Segur que n'heu gaudit molt. Salutacions

starbase ha dit...

Jajaja, lo del portatil m'ha arribat.

Una bona manera d'aprofitar els xampis, que personalment adoro :)

xisco ha dit...

també anava a dir lo del comandament de del imagenio, però me va pareixer superficial.. jajajaja