divendres, 13 de novembre del 2009

vos convid a menjar un kebbab

com que es que venen en es restaurants tenen una putada de punts, vaig decidir que era millor aventurar-se a fer-ne per veure com quedaven. El resultat ha estat espectacular, lo únic que som comprat, sa salsa... per què tenia versa!

Ingredients:


  • 450 gr de farina de mitja força
  • 20 gr de llevadura
  • 5 gr de sucre
  • 220 gr d'aigua
  • 5 gr de sal
  • 25 gr d'oli

Elaboració:

Procedir igual com si fessiu pa. Tallar les bolles de 90 gr i estirar fins que tengui la mida d'un kebbab.

Coure es pa a 220º durant 13 minuts més o manco.








punts:

20 gr de farina= 1 point -------> 450 gr = 22'5 points

9 gr d'oli =2'5 points ----------> 25 gr = 7 points aigua, llevat, sal, sucre = 0 points

si surten 8 pitas surten a 3'5 points cada pita +3 points de ses piteres de pollastre fins que estiguis ple+ 0 de sa verdura+ 2 de salsa.

Un kebbab ben ple 8'5 points poguent refegir de tot sense contar punts, si no agafes un altre pa, si te'n fotessis un altre, serien 3'5 points més


la resta de coses, que li volgueu posar ja va a conte vostra.. jo som rostit piteres de pollastre i les som tallat talment com sa col, es pastanagó, sa ceba, sa lletuga i sa tomàtiga.
Sa taula ha quedat com si haguessim fet una festa.
A jo, particularment m'agrada desfer es kebbab dins es plat, i menjar-me'l amb forqueta i ganivet.
Es meu cuyat, se'l fotia amb ses mans... i després s'havia de llepar els dits.
P.S: ses fotos són totes meves... gastronomiaycia només a posat sa recepta i jo li he modificat molt poc ses mesures i es temps de cocció.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo també faig pa de pita, amb hamburguesa amb formatge de rulo fus és una delícia.
Des de Palma, Vic

Anònim ha dit...

Y si utilizas un mantel, vaya cochiquera!

xisco ha dit...

noltros a casa, no n'empleam, com que som de poble, mos estimam més treure el pollastre, així se menja tot lo que hi ha a sa taula i el feim engreixar. Si veiessis enterra també t'agradaria, per què tenim els porcells que hi pasturen.

Jo trob indignant que algú faci un comentari com el que has fet. Si no t'agrada el que veus, tanca la pàgina i ja està.
Hi ha un parell de motius per no emplear-ne a diari.
1er- ecologic. s'embruten i es gasta més aigua i energia fent-lo net que rentant la taula.
2on- sé que hi ha hules, però no m'agraden per què m'hi aferr, jo suu molt.
i 3er i més important de tots: PER QUÈ NO MOS AGRADA EMPLEAR-NE, CAP DE FAVA!!