dimecres, 4 de novembre de 2009

Ui, quin fum fa!

bé idò com haureu vist al titol, avui va de menjar xinès!

Porc agre-dolç
Ingredients:
  • 500 gr de llom de porc -----------> 3 points*
  • 1 ceba gran ----------------------> 0 points
  • 350 de de pinya amb es seu suc -> 3 points
  • 2 Cd de vinagre -----------------> 0 points
  • 4 Cd de salsa de soja-------------> 0 points
  • 1 Cd de fècula de blat de moro---> 0 points
  • 1 pebre vermell------------------> 0 points
  • 2 Cd d'oli d'oliva-----------------> 5 points
  • sal i pebre bo--------------------> o points
Elaboració:
Tallar el llom a daus. Encalentir un wok i sofregir la carn amb les cullerades d'oli fins que sigui rossa.
Quan ja te color afegir la ceba tallada a juliana y després el pebre també a tires.
A un cassó, mesclar una tassa de suc de pinya, el vinagre, la salsa de soja i 50 gr d'aigua.
Quan la ceba i el pebre han cuit 2 o 3 minutets, abocar-hi la mescla i deixar coure devers 20 minuts a foc fluix.
Posar la cullerada de fècula a un poc d'aigua freda i afegir-la a la carn per espessir la salsa.
Tallar la pinya i afegir-la a la pella i coure 10 minutets mes. Si ha de menester més aigua, posar-n'hi.

Punts:
En aquest cas, el llom és un aliment que has de contar per 3 points, per què és un aliment que pots menjar a sacietat.
Així que haurem de contar la resta de punts.-----> 5+3=8
dividir-ho entre els que en menjaran.------------> 8:4=2
i afegir-hi els 3 punts per persona del llom-------> 2+3=5

Així que això surt a 5 points per persona.