divendres, 8 d’agost del 2008

Crema, sense fotos.

Ingredients:
  • 1000 gr de llet
  • 250 gr de sucre
  • 50 gr de sucre de vainilla
  • 3 vermells d'ou
  • 80 gr de maizena
  • 1 punteta de colorant groc
Elaboració:
Posar a bullir 900 gr de llet amb els sucres i el colorant.
A un bol petit, mesclar els 100 gr de llet amb els 3 vermells d'ou i la maizena.
Quan la llet bull, afegir-hi la mescla que teníem al bol, i remenar amb unes varilles, no s'ha de deixar bullir. tot d'una espesseix i l'heu d'abocar a un bol. ficar dins la gelera, i en ser ben freda, emplear-la.

P.S. Jo quan pos sa llet a bullir li pos sa punta d'un ganivet, de colorant groc (es de ses paelles) perque m'agrada molt es coloret sintètic que li dona. Si no li voleu posar, no és necessari per que no dona cap gust, però quedarà una crema pàl·lida, sense vida i que no farà mengera.

1 comentari:

Francesc ha dit...

Moltes gràcies pel detall de posar la recepta de la crema. Rep una abraçada ben grossa :)