dimecres, 27 de febrer del 2008

per molt que canvii l'exterior, sempre som els mateixos?

jo crec que sí, que per molt que se pugui amagrir o engreixar, sempre som lo que som, i això és l'important. La gent que t'aprecia... no tocaria que jutgessin el teu exterior... però és així? o la societat només se fixa amb l'envoltori?... de totes formes, això només són divagacions d'un jove... maniatic?




4 comentaris:

CESC ha dit...

Hola, sóc Xesc, de València. M'he trobat amb el teu blog de casualitat i no me n'he pogut estar de fer-li una miradeta. M'ha sobtat molt aqueix vídeo del conillet i la serp. Per cert, es tracta d'alguna espècie verinosa?
També m'he entretingut mirant les teues receptes de cuina. N'he mirades dues especialment, la de la coca i la de la paella. En la de la coca no he entès dues coses. Quan hi dius "CD" de saïm (a València en diem "sagí"), vols dir-hi "una cullerada"? I, l'altra cosa, què és un "canari"? Ací li diem canari a un ocell i no n'he sabut trobar resposta. Quant a la paella, m'ha sorprés que hi poses ceba. A València no n'hi posem. Però vaja, un dia que en faça ho provaré, a veure què tal. Espere no haver-te atabalat amb tantes coses. Salutacions des del País Valencià.

CESC ha dit...

Hola, sóc Xesc una altra vegada. Escolta, pot ser que "canari" siga una classe de peix? Gràcies, novament, per la teua paciència. Salutacions

xisco ha dit...

uep!! es saïm, és es greix des porc fós, i després quan torna a refredar queda blanc i espes.
CD es una cullerada sopera, i un canari, és un sobre de llevadura quimica, com sa royal o el canario.
Ja me contaras com te va si fas alguna cosa. salut!

CESC ha dit...

Gràcies per les teues indicacions. He estat uns dies molt enfeinat i no havia pogut tornar al teu bloc. Això del "saïm" és el que a València en diem "sagí". M'ha sorprés molt que el "canari" fóra el rent o llevadura química com en dius tu. La veritat és que coques tan bones com n'he menjades a Mallorca enlloc. La meua dona em diu que hauria de fer un bloc de cuina. No sé si en tindré temps. Salutacions.