dimecres, 29 de març del 2017

Reflexionant sobre dissabte passat

El dissabte passat vaig tenir la sort de poder escoltar un parell de discursos, en persona, a una jornada on, en teoria, havíem de participar de l'elaboració de la ponència marc que el PSOE ens enviarà a les agrupacions per fer esmenes de cara al proper congrés.

Va començar la jornada amb la intervenció d'una dona que va donar pas al president de la gestora, que va dedicar el seu discurs a atacar a Pedro Sánchez amb al·lusions a lideratges buits i pràctiques caciquils i a retratar el partit definint els espais comuns on tots hi podem estar d'acord. Supòs que així volia que quedàs camuflada la crítica i la manca d'imparcialitat del seu discurs.

Després vaig escoltar part d'una taula redona on el que més em va agradar, i he de dir que vaig gaudir d'escoltar-la, va ser amb la intervenció d'Amelia Valcarcel. Un discurs on una frase que va dir se'm va quedar gravada a foc dins el cervell: La benzina que ens ha de moure no pot ser el ressentiment, ha de ser l'amor. I va ser fantàstic, al meu gust va sobrar la mostra d'adhesió al president gestor que pareixia imposada per contracte.

En acabar l'acte, a mode de conclusió, va intervenir n'Eduardo Madina que fent gala de la imparcialitat mostrada durant tot el dia (s'entengui la ironia) va dir que havíem d'analitzar les dues darreres eleccions que eren les que mos havien duit a aquesta situació.

En definitiva, el que fa la gestora no és mantenir-se neutral, pretenen esborrar del mapa tot allò que no els hi agrada, fins i tot amb anàlisis equivocats com el que proposa en Madina i que aquest article que comparteixc explica el que molts dels militants pensam. No tot va començar el desembre de 2015 amb les primeres eleccions generals d'en Pedro, la cosa ve de més enrera, amb les polítiques que vàrem aplicar amb els que donen suport a Susana Díaz.

En definitiva, el que fa la gestora no és mantenir-se neutral, pretenen esborrar del mapa tot allò que no els hi agrada, fins i tot amb anàlisis equivocats com el que proposa en Madina i que aquest article que comparteixc explica el que molts dels militants pensam. No tot va començar el desembre de 2015 amb les primeres eleccions generals d'en Pedro, la cosa ve de més enrere, amb les polítiques que vàrem aplicar amb els que donen suport a Susana Díaz.