divendres, 12 d’agost del 2011

Abans de llegir res més, escoltau aquest video.


Aquesta és la sensació que tenc quan veig els telenoticies o llegeixc els diaris. Ahir mos deien que era el dia que més gent hi havia a l'illa de tot l'any. I el diario de mallorca deia que els hotels estal pràcticament al 100% de la seva capacitat. Anem per parts.

  • De què serveix que sigui el dia de més gent, si la gent que hi ha no te un duro per gastar?
Ho dic per què ahir, la caixa que vaig fer s'horabaixa va ésser espantosa, i avui exactament igual, o fins i tot un poc pitjor. I no és que sigui una cosa de la nostra botiga, és que tot el carrer està exactament igual.

Els turistes que han vengut, ho han fet per què els hi surt més barato venir aquí en règim de tot inclòs que estar-se a ca seva.
  • Què en treuen els touroperadors de demanar el tot inclòs?
Aquesta no la pens contestar, per què crec que lo únic que poden voler, és enfonsar-mos l'economia, juntament amb la nostra indústria turística. I així potenciar altres mercats quan aquest s'hagi mort per esgotament.
  • Quina dada és la que prenen dels hotels? el nombre total d'habitación d'aquest, o el nombre total d'habitacions disponible?
Posem per exemple que hi hagi més hotels com el Beverly playa de Peguera. Que té un total de 443 habitacións i que aquestes siguin de 2 o 3 pax, mos donarien entre 900 o 1000 llits. Però resulta que només s'ala dreta de l'hotel està oberta aquest estiu. Així que mos quedam en 222 habitacións que mos donarien entre 450 i 650 pax.

Això vol dir que si quan donen les dades d'ocupació:
Ocupació d'habitació real seria d'un 50%
Ocupació d'habitacion obertes d'un 100%

Crec que aquesta temporada tot i que mos vulguin vendre la moto de que va bé, està sent molt pitjor que la de l'any passat.

2 comentaris:

starbase ha dit...

Amb la que estem veient dia sí i dia també a les borses i mandangues de tota Europa i amb la que estem veient dia sí i dia també al carrer, el que no tindría llògica ni sentit comú és que la gent estigués gastant en plan turista.
Vaja, es que jo no m'ho crec ni que ho digui el Sursum Corda.

Francesc ha dit...

La gent que vol propaganda, sempre troba la manera de trobar un titular que li agradi, encara que sigui a costa de vendre "mer_a"!!! Quines mentides volen que ens engolim!!
Indignant!! Salutacions