dilluns, 2 de novembre del 2009

ses fotos són des mòbil...




Avui per dinar, he fet una cremeta i uns bistequets amb unes gírgoles saltejades i arrosset. De postres dues clementines de les de Sóller.

Crema de verdures
Ingredients:
  • 2 Carbassons------------------>0 points
  • 2 Pastanagons----------------->0 points
  • 1 ceba------------------------->0 points
  • aigua
  • sal i pebre bo
Llom amb gírgoles i arròs
Ingredients:
  • llom--------------------------->3 points
  • gírgoles------------------------>0 points
  • alls---------------------------->0 points
  • juliverd------------------------>0 points
  • 1 Cd 'oli----------------------->2'5 points
  • 6 Cd arròs bollit---------------->2 points
Elaboració:
Fer tiretes de les gírgoles, picar els alls i el juliverd.
Saltejar els alls amb la cullerada d'oli, afegir les gírgoles, salpebrar, remenar i afegir el juliverd quan les anem a servir.
Bollir s'arròs.
Torrar els bistecs de llom.

Així es meu dinar m'ha costat 5'5 points per què els 2'5 de s'oli s'ha de dividir entre els 5 que en menjavem. I vos promet que he quedat ple com un ou.

1 comentari:

La cuina vermella ha dit...

Uns àpats genials, i per pocs punts!!!
Muac.