AGUIADET DE RAJADA
Ingredients:
- 2 Cd d'oli d'oliva................................... 5 points
- 2 cebes.................................................. 0 points
- 2 pastanagons...................................... 0 points
- 3 tomàtigues........................................ 0 points
- 150gr de mongetes tendres............... 0 points
- 150 gr de cols de brusel·les................ 0 points
- uns brotets de frígola...........................0 points
- 400 gr de patata.................................. 5 points
- 1000 gr de rajada................................ 3 points*
- 2 cubs de brou de peix........................ 0 points
Tallar la ceba a daus i sofregir-la ceba amb l'oli, afegir la tomàtiga a daus fins que faci una salseta.
Fer bocins de mongetes i es pastanagons tallar-los a rodantxes o a mitges llunes. Afegir-ho al sofregit, i després posar les cols.
Tapar d'aigua i posar-hi el brou de peix.
Quan arranqui el bull deixar coure 15 minutets i afegir-hi les patates rompudes a cantons, i la frígola.
Després de deu minuts afegir els brots de colflori, i deixar coure 5 minutets.
Posar la ratjada i deixar coure 5 minuts.
Punts:
Sumar tots els punts menys els que són a sacietat -----> 5+5=10
Dividir-ho entre el nombre de gent que en menjarà----> 10:4=2'5
Afegir-hi els punts de la rajada------------------------> 2'5+3=5'5
Entre 4 persones serien 5'5 points per hom!
1 comentari:
Vull fer constar en acta que jo mai he fet aquest plat perquè jo no menj peix ni marisc... però en el cas d'haver-lo de fer, l'hauria fet així... improvisació total! ara... les patates abans que la rajada eh!!
Publica un comentari a l'entrada