dissabte, 15 de març del 2008

panades de carn





Pasta:
  • 300 gr de saïm
  • 200 gr d'oli
  • 200 gr d'aigua
  • 2 ous
  • 1000 gr de farina fluixa
Elaboració:
Se junten tots els ingredients líquids, i quan estan ben mesclats, s'hi afegeix sa farina que hagi de menester, més o manco un kilo. no ha de quedar ni dura ni blana, perque ha de mantenir sa forma.
Quan sa pasta ja esta feta, fer bolles de 70 gr, deixant un pinyot de pasta per fer ses tapes.
Trempar sa carn amb xíxaros, sal pebre bo, pebre vermell dolç i oli. En estar trempat, començar a fer ses olletes i omplir amb sa carn, tapar amb una tapa i fer-li es pessics per tancar-la bé.
Si sa pasta es gruixada, ha de menester més temps per coure, i no són tan bones.

1 comentari:

Belen ha dit...

Xisco!! m'has fet molt feliç!! Gracies