tag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post5833133883454507013..comments2022-03-26T04:04:13.769+01:00Comments on una vida entre madones: Cocarroietsxiscohttp://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post-86035408402345185972009-09-15T13:45:36.886+02:002009-09-15T13:45:36.886+02:00Soy mallorquín pero vivo en Barcelona desde los do...Soy mallorquín pero vivo en Barcelona desde los doce años, actualmente tengo setenta.<br />Soy un apasionado de las comidas mallorquinas, cocas, panadas, cocarrois etc. vaya todo de todo. Mis padres me enseñaron a cocinarlas y lo practico a menudo.<br />Me ha gustado muchísimo tu blog.<br />Felicidades.<br />Hablo el catalán y cuando vengo a Mallorca le pego al mallorquín, pero no lo se escribir.Pephttps://www.blogger.com/profile/09826698216578578265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post-82867875267712658702008-05-26T00:05:00.000+02:002008-05-26T00:05:00.000+02:00nooo, per noltros a casa, a sa colflori li deim o ...nooo, per noltros a casa, a sa colflori li deim o col de brotó, o col de pinya, o colflori, o també n'hi ha que li faben dir coliflor... i lo de congelar-los noltros els anam congelant, però cruus. després quan els vols coure, els treus un parell d'hores per que se desgongelin, i els cous. jo en es petits, no els faig descongelar, perque els coc a 150 -160.xiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post-10330385985304920782008-05-25T23:32:00.000+02:002008-05-25T23:32:00.000+02:00La veritat és que fan molt bona cara els cocarroie...La veritat és que fan molt bona cara els cocarroiets. Ara, deu ser una feinada fer-ne 750 i d'aqueixa mida.<BR/>Per cert, "la col de brotó" és el mateix que "el bròquil"?<BR/>Pel que fa al comentari de Chis, es poden congelar els cocarrois? Són bons recalfats novament al forn?<BR/>Gràcies de bestreta per les teues respostes.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3843124286642685806.post-1709220224124275462008-05-25T17:51:00.000+02:002008-05-25T17:51:00.000+02:00el farcit no el feim igual i jo quan n'he de fer t...el farcit no el feim igual i jo quan n'he de fer tants de petits el que faig es aplanar una planxa i tallar la pasta amb un tallapasta, pos el farcit i els faig les puntes.<BR/>Fa estona que no en menj, però a jo m'agraden amb colflori i també els de ceba i sobrassada. Això sí, per jo un cocarroi ha de ser tret del forn i menjat, freds no m'agraden gens.Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.com